Lena

Lenas Garn var den lilla men välsorterade butiken som låg i centrala Höganäs. Tanken med butiks sortimentet var att det ska finnas något för alla smaker och behov.

Jag är en kreativ och färgstark kvinna i mina bästa år och har ett förflutet i Posten (32år) då jag även gjorde FN-tjänst i Kosovo. P.g.a. en trafikskada kan jag inte arbeta som förut och bestämde mig då för att öppna en egen butik. Lenas Garn öppnades 1 Augusti 2006 och övergick till endast webbshop 1 Augusti 2022 . Jag har även varit delaktig i att göra konstverket Mormors skor av konstnären Josefin Axelsson.

Idag håller jag stick café på Mormor Olgas café i Ängelholm sista tisdagen i månaden kl 11.00. Det finns väl inget roligare  än att göra det roligaste man vet till något gemensamt? Jag hade 3 stycken Stick festivaler i Tivoli huset i Höganäs.  Höganäs Stickfestival (läs: artikel i HD)  Temat på WWKIP i Höganäs är stående och är välgörenhet. Det ligger mig varmt om hjärtat sedan jag var i Kosovo. Hoppas just Du vill sticka tillsammans med oss på Mormor Olgas någon gång!

Välkomna!